Ingyenes visszaküldés Magyarország területéről! 100% pénzvisszafizetési garancia Magyarországon 39999 Ft felett ingyenes házhoz szállítás

Törzsvásárlói program

Ki minősül törzsvásárlónak?

Az a vásárló, aki legalább 100 000 Ft-ért vásárolt  már nálunk.

Mit jelent a Rapcity/Footure/Urban Classics Törzsvásárlói Program?

  1. 100.000 Ft feletti vásárlás után 10% kedvezményt adunk minden teljes árú termékünk vételárából.
  2. Egyedi akciók / kedvezmények
  3. Email/SMS értesítést kapsz az újdonságokról és az akciókról.

Hogyan lehetsz a Törzsvásárlói Program részese?

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad az oldalunkra! Ezt megteheted IDE kattintva, vagy sétálj be üzletünkbe, ahol kollégáink segítenek Neked a regisztrációban. Személyes vásárlásnál automatikusan beregisztrálunk a honlapunkra is.

Már van regisztrációm az oldalhoz, hogyan tovább?

Ha már korábban vásároltál nálunk, és elérted 100.000 Ft-os limitet, jogosulttá válsz a fix 10%-os kedvezményre. Ebben az esetben kérlek következő vásárlásod előtt egyeztess kollegáinkkal, hogy be tudják állítani Neked a kedvezményedet.

Hogyan tudom ezt megtenni?

Behozod a nyugtáidat az üzletünkbe vagy emailben elküldöd az info@rapcity.hu e-mail címre számláid másolatát az email címeddel együtt, kollegáink pedig felvezetik a vásárolt összeget a fiókodba. 

Személyes vásárlásnál is tudom használni a törzsvásárlói programot? 

Természetesen! Minden személyes vásárlásnak is nyoma van a rendszerünkben, és összevonódik a webshopos rendelés összegével. Miután átlépted a 100.000 Ft-os határt, minden vásárlásodra vonatkozik a kedvezmény! Bolti vásárlásnál azonosításra van szükség, ami diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal lehetséges. Csak sikeres beazonosítás után vagy jogosult az kedvezményre!

 

Ha bármi egyéb kérdésed lenne a Rapcity Törzsvásárlói Programmal kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot  ügyfélszolgálatunkkal, az info@urbanclassics.hu e-mail címen vagy a +36 1 44 33 026 telefonszámon!